Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.38.214 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Daphne Gerla Daphne Gerla uit Bilthoven schreef op december 8, 2018 om 5:38 pm:
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Jaar geleden naar Utrecht verhuisd maar kom er nog steeds voor naar Rotterdam 👍🏼
Sor Sor schreef op juli 13, 2018 om 4:14 pm:
Al bijna 10 jaar laat ik mijn wimperextensions plaatsen door Vivian. Ik laat mijn wimpers nu rusten en ze heeft de perfecte uitkomst: de wimperlift ! Ik ben weer zeer tevreden over het resultaat en ook deze behandeling raad ik een ieder aan !!! Thanks again Viv !!!
Nicole Amy Nicole Amy uit Rotterdam schreef op april 17, 2018 om 8:05 pm:
Vivian! Wat een geweldige ervaring vanavond bij jou! Ik heb genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling! Ik vind je een lieve vrouw met precies de juiste kracht in je handen, heerlijk! Mijn huid straalt en mijn wenkbrauwen zijn weer mooi in shape! Ik kom zeker snel weer langs! Bedankt!
Tamara Tamara uit Rotterdam schreef op maart 2, 2018 om 11:19 am:
Ik heb vandaag een gezichtsbehandeling gehad. Het was een hele fijne ervaring! Vivian is lief, zorgvuldig en heeft mijn huid laten stralen. Ik kom zeker terug!
Laura-Ann Laura-Ann uit Rotterdam schreef op januari 16, 2018 om 5:55 pm:
Ik ben een vaste klant van Vivian, ik kom al jaren bij haar. Ik laat altijd trouw me wimpers door Vivian doen. Omdat ik dan zeker weet dat ik met mooie wimpertjes naar huis ga! Laatst heeft Vivian me ook met sugaring behandelt. Ze heeft me bovenlip geharst. Ik ben zelf een persoon die altijd uitslag kreeg van hars. Maar dit is echt super! Ik raad het iedereen aan die een allergie heeft voor wax om dit te laten doen met sugaring. En natuurlijk kun u ook voor andere behandelingen terecht bij Vivian. Wat Vivian zo goed maakt in haar werk. Is dat ze kwaliteit gericht is, en daarom stelt ze altijd hoge eisen aan zichzelf zodat ze zeker weet dat de klanten met een goed gevoel naar huis gaan. Ze legt haar klanten altijd in de watten! En het belangrijkste : ze zorgt er voor dat je altijd knap de salon verlaat! Because we’re worth it right!
Nathalie Nathalie uit Rotterdam schreef op december 27, 2017 om 9:12 pm:
Vivian doet al lange tijd m'n wimpers en ik ga altijd heel tevreden weer naar huis.
sanne sanne uit Rotterdam schreef op november 30, 2017 om 9:14 am:
Vivian is een topwijf !! ik laat me wimpers altijd doen bij haar. Ze zitten perfect. ik kom sochtends mijn bed uit en het lijkt net of ik mijn make-up al op heb ! Vivian is lief, zorgvuldig en je kan lekker met haar babbelen. TOPPER!!!
Boukje Boukje uit Rotterdam schreef op november 29, 2017 om 2:04 pm:
Ik heb een chemische peeling laten doen bij vivian het resultaat is “geweldig” ik ben er zo blij mee! Ook laat ik mijn wimpers doen bij vivian en ze zitten altijd perfect! Ik kan iedereen aan raden om naar vivian toe te gaan het is het meer dan waard!
Nienke Nienke uit Rotterdam schreef op november 29, 2017 om 1:59 pm:
In 1 woord toppie!! Ik laat mijn wimpers doen en harsen vivian is een vakkundige vrouw met gouden handen!! Altijd ga ik weer te blij naar huis 😍 goede service je bent een TOPPER!! Kan niet anders zeggen.
Lida Lida uit Rotterdam schreef op november 25, 2017 om 1:26 pm:
Vivian Salinas is een absolute TOPPER in haar vak! Ik ken niemand die zo veelzijdig en zo goed is. Voor mij is het echt een one stop adres waar ik van alles tegelijk kan laten doen. Ze planned het goed en efficient en heeft verstand van zaken. Ze doet zeer regelmatig cursussen en is altijd up to date. Ik ben vrij perfectionistisch en weet goed wat ik wil en ben hier gewoon super tevreden. Ze werkt erg hygienisch en is een fijn gezellig mens. Extra bonus, altijd parkkerplek en gratis parkeren. Ik zeg DOEN!
Alexandra Bade Alexandra Bade uit Waddinxveen schreef op november 25, 2017 om 12:05 am:
Altijd erg blij met mijn wimpers als ik bij Vivian bent geweest. Ze doet het super goed!!
                                             
Sluit Menu